شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۷
ملت ایران در برابر تهدید و فشارهای دشمن عقب‌نشینی نکرد

حوزه/حجت الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به مقاومت ملت ایران در برابر تهدیدها، ترورها و فشارهای خارجی، بر لزوم حفظ تقوا، تداوم حضور مردم در صحنه و تقویت معنویت در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری در خطبه‌های نماز عید سعید فطر با تبریک این عید بزرگ اسلامی و نیز سال نو شمسی ۱۴۰۵ هجری شمسی، از خداوند قبولی طاعات و عبادات مؤمنان در ماه مبارک رمضان را مسئلت کرد و برای سلامتی امام زمان(عج)، رهبر انقلاب، ملت ایران و نمازگزاران دعا کرد.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه هدف اصلی از ماه مبارک رمضان دستیابی به تقوا است، گفت: در آیات قرآن کریم اشاره شده که روزه را برای رسیدن انسان‌ها به تقوا واجب دانسته است و یک ماه روزه‌داری، عبادت، نماز جماعت و مراقبت از زبان، چشم و اعضا و جوارح تمرینی برای رسیدن به تقوا است و این دستاورد معنوی باید پس از ماه مبارک رمضان حفظ شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر اهمیت حفظ دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان، یادآور شد: نخستین نکته تقویت آخرت‌باوری و توجه به جهان پس از مرگ است و اگر باور انسان به حساب و کتاب الهی و آخرت تقویت شود، رفتار، کردار و همه ابعاد زندگی او تحت کنترل معنوی قرار می‌گیرد.

امام جمعه شهرکرد دومین نکته را عاقبت‌اندیشی در مورد گناهان دانست و افزود: هر گناهی عواقبی دارد و اگر انسان در پیامدهای آن اندیشه کند، از انجام آن پرهیز خواهد کرد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: عاقبت گناه روسیاهی، بدنامی، آبروریزی، افتادن از چشم خداوند، کاهش رزق و روزی و از دست دادن توفیقات الهی است و انسان باید همان‌گونه که از خوردن جام زهر یا دست زدن به سیم برق خودداری می‌کند، از گناه نیز پرهیز کند.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی سومین نکته را باور به حضور دائمی خداوند در زندگی انسان دانست و یادآور شد: انسان باید به این باور برسد که خداوند در همه لحظات شاهد و ناظر اعمال، رفتار، عقاید و افکار او است.

امام جمعه شهرکرد، چهارمین نکته را پندپذیری عنوان کرد و افزود: انسان باید نصیحت‌پذیر باشد و هنگامی که انسان خردمند و آگاهی او را نصیحت می‌کند، به آن توجه کند.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی تأکید کرد: توجه به نصیحت‌های قرآن کریم، پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) می‌تواند در حفظ تقوا نقش مهمی داشته باشد.

وی پنجمین عامل حفظ تقوا را مراقبه و خویشتن‌بانی دانست و گفت: انسان باید همواره مراقب نفس خود باشد.

امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه همه عبادات ماه مبارک رمضان برای رسیدن به تقوا است، خود و نمازگزاران را به رعایت تقوا توصیه کرد و از خداوند خواست توفیق تقوا را به همه عطا کند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به تاریخ انقلاب اسلامی و ایستادگی ملت ایران در برابر سیاست‌های آمریکا، ابراز کرد: ملت ایران تصمیم گرفت شاه وابسته به آمریکا را از کشور بیرون کند و در برابر سیاست‌های آمریکا بایستد و به همین دلیل با تهدیدها، تحریم‌ها و فشارهای مختلف مواجه شد اما عقب‌نشینی نکرد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: دشمن برای تسلیم کردن ملت ایران از ابزارهای مختلفی از جمله ترور، فریب، نیرنگ، نفوذ و جاسوسی استفاده کرد و در طول سال‌های گذشته شخصیت‌های بزرگی از جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر چهره‌ها را به شهادت رساند.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی، با اشاره به حوادث سال ۱۴۰۴ ادامه داد: در این سال ابتدا تعدادی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور به شهادت رسیدند تا ملت ایران را به تسلیم وادار کنند اما نتیجه عکس داد و ملت ایران منسجم‌تر شد و به کشور و رهبر خود افتخار کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های دشمن برای کشاندن ایران به مذاکره، اظهار کرد: طرف‌های مقابل تلاش کردند با مذاکره ایران را به پذیرش خواسته‌های خود وادار کنند و سه مطالبه اصلی شامل، کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای، کنار گذاشتن توان موشکی و عدم حضور منطقه‌ای ایران را مطرح کردند اما ایران اعلام کرد درباره این مسائل مذاکره نمی‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری افزود: در نهایت دشمن که نتوانست از طریق مذاکره به اهداف خود برسد، به اقداماتی دست زد که نه عقل، نه عرف و نه موازین بین‌المللی آن را تأیید می‌کرد.

امام جمعه شهرکرد، با اشاره به حوادث پس از این اقدامات، تصریح کرد: در جریان این اقدامات، رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و شماری از فرماندهان نظامی به شهادت رسیدند و همچنین حملاتی علیه مردم و دانش‌آموزان صورت گرفت.

وی با اشاره به تحولات پس از این حوادث، گفت: در همین شرایط مجلس خبرگان رهبری تشکیل جلسه داد و حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را به عنوان رهبر سوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب کرد.

امام جمعه شهرکرد، با اشاره به پیام‌های صادر شده از سوی رهبر جدید انقلاب، تأکید کرد: ایشان در پیام‌های خود با ادبیاتی معنوی با مردم سخن گفته و رهنمودهایی درباره مسائل اجتماعی ارائه کرده‌اند.

وی به بخش‌هایی از این توصیه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: در پیام اخیر رهبر معظم انقلاب به موضوع ازدواج جوانان، دید و بازدیدها و صله رحم اشاره شده و تأکید شد این امور می‌تواند انجام شود اما باید حرمت خانواده‌های شهدا و فضای عمومی کشور رعایت شود.

امام جمعه شهرکرد به موضوع برگزاری مجالس ترحیم پرداخت و بیان کرد: بهتر است این مراسم‌ها در مساجد برگزار شود و مردم با قرائت قرآن و دعا برای اموات طلب مغفرت کنند.

وی با انتقاد از برخی شیوه‌های پرهزینه در مجالس ترحیم، گفت: اسراف، تبذیر و ولخرجی برای اموات فایده‌ای ندارد و بهتر است به جای آن کارهای خیر انجام شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری خطاب به مردم و اقوام مختلف استان، ابراز کرد: در مجالس اموات بهتر است از ساز و آواز و موسیقی پرهیز شود و به جای آن قرآن خوانده شود و برای اموات دعا شود تا ثواب آن به آنان برسد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha